IN DIVERSITATEM / TIL MANGFOLDIGHEDEN

 

Kortet viser hvor stenene fra cirklen på Kjerringøy er kommet hen. Under kortet kan ses de foto og informationer, jeg får tilsendt.

  

Pia Skogberg og jeg var i 2018 i Nordnorge. På vej hjem viste det sig, at Pia havde taget en sten med fra Kjerringøy. Hun sendte mig disse foto i en mail og skrev:
"Denne sten har rejst fra Kjerringøy til Ångermanælven. Nærmere bestemt til sandstranden ved saunan på Svanø, hvor færgelejet lå for 35 år siden." 

 

 

Siri Kollandsrud var på Kjerringøy i 2016. Hun tog denne sten med videre på sin færd, og den har siden besøgt både Oslo og Hamburg.
Nu er stenen i København, og Siri har sendt mig dette foto

 

Maren Albrigtsen har lagt en sten i England. Hun skriver:
"Nå ligger steinen fra kunst i naturen på Blickling Estate, Norfolk, England. 20 km2 stor eiendom med herskapshus i Jakobinsk stil og tilhørende hage. Barndomshjemmet til Anne Boleyn, dronning av England fra 1533-1536."

"Jag hade en katt som blev en mycket kär vän. Hon ligger begravd under några granar i Hede, Härjedalen. På den platsen lade jag stenen och det kändes väldigt bra."
Sådan skriver Bodil Halvarson i sin mail. Bodil er også den første, der har lagt en sten i Sverige.Harald Haave har lagt en sten på Saltfjellet. Han har sendt mig disse to foto og skriver i sin email: "Den lille sten ligger på et lite fjell 698 meter over havet, litt over min hytte på Saltfjellet . Fjellet heter SILLDEVARRE på samisk.

 

Kristin Skogøy har anbragt en sten ved Bodø Rådhus

 

 

Om Indiversitatem

home