FLASKEPOST NR. 23 - RUNDKØRSEL, ÅBYBRO

Flaske nr. 23 blev fundet d. 18. oktober 2010 af Henrik K. Rasmussen, der skrev på FaceBook: "Det var lidt sjovt... Vi er to tåbelige thyboer, som er på vej til Skagen for at geocache. På vejen ville vi lige finde den som er gemt ved rundkørslen i Åbybro. Oftest er størrelserne på cacherne defineret, så vi ved på forhånd hvad vi leder efter. Denne var dog defineret som "unknown", så vi troede at vi havde fundet e...n geocache, da vi så flaskeposten :) Vi er nu kørt videre nordpå, og har besluttet os for at vi vil forsøge at finde et sted i Skagen eller omegn, hvor vi kan gen-placere den, så andre kan få fornøjelsen af at finde den igen :) Sjov idé, for øvrigt.."

"Ups.. Glemte at skrive nummeret på flaskeposten... Der står vist nok 23/33 under bunden..."

Herefter udspandt der sig følgende begivenhedsrække og dialog på Facebook:
18. oktober: Lise Seier Petersen: "En flaske på vandring – herligt! Og mange tak for oplysningerne. Bedste hilsner Lise"

19. oktober: Henrik K. Rasmussen: "Ja det vil så vise sig, hvor langt den når... Vi var hos besøg hos nogle bekendte i Skagen i går, hvor vi tog flasken med ind til kaffebordet. Sjovt nok kom der en familie fra Sydfyn til eftermiddagskaffen, og jeg tror at de tog flasken med ...sig. Vi må så se, hvor langt den når :)"

Henrik lagde d. 21. oktober fotoet til venstre ud på Facebook med teksten: "hcbak troede at han fandt en geocache i Aabybro, men nej :)"

Lillian Hvid Hansen: "Hejsa Vi er på efterårsferie i Skagen og var 18.10.10 inviteret til kafffe hos nogle lokale. Ved bordet sad allerede nogle andre gæster, som havde fundet flasken. Vi er alle geocachere og sad tæt på skatten : http://www.geocaching.com/seek.../cache_details.aspx?guid=c395a8bb-d120-42a1-af41-002feeecedfc"

Lise Seier Petersen: "Herligt at flasken kommer på rejse til Sydfyn. Det bliver spændende at følge."

Lillian Hvid Hansen: "Så er flaske 23/33 videre på sin rejse. Fra Skagen kom den med hjem til vores hus på Tåsinge, vi tænkte på den skulle op og stå i vores kirketårn, hvorfra man kan se ud over det meste af det sydfynske øhav. Men hjemme var 3 piger, 2 fra Ærø... og vores egen Sofie. Ferien var slut og de skulle tilbage til FAAE, Faaborgegnens efterskole. Således er flasken nu videre på vej på sin rejse. God tur.."

Lise Seier Petersen: "Tusind tak for dine oplysninger. Spændende at følge flaskens vej. Og nu, hvor den kommer på efterskole, er det ikke godt at vide hvad der sker ;-)"

3. januar 201: Michael Thagaard: "Flaskepost nr. 23/33 fundet fundet midt på mit skrivebord blandt søde unge mennesker på Faaborgegnens Efterskole. En flaskeposts veje er uransagelige - tænk sig at vandre fra Nordjylland til Sydfyn! Det er da smukt og vel også en del af projektets formål; at danne bro - både mellem medier, landsdele og mennesker!"

4. januar 2011: Lise Seier Petersen: "Tak for tilbagemelding. Denne flaske er "vandret" fra Valby, hvor den er lavet, via rundkørslen i Åbybro - hvor geo-cachere fandt den og bragte den til Skagen. Herfra kom den til Ærø og er så nu at "landet" i Fåborg. Fantastisk historie og mange tak til Michael Thagaard."


Læs om udsmykningen i rundkørslen i Åbybro her og se foto af den her.