IN DIVERSITATEM / TIL MANGFOLDIGHEDEN

 

In diversitatem / til mangfoldigheden er en del af D. 4. Internationale KIN - Biennale, Kjerringøy (https://www.kjerringoylandart.com/). Værket ligger på fjellet og består af en stencirkel fyldt op med små hånd -og lommevenlige sten. Der udspringer af den stensamling, jeg har etableret siden 2010. (læs om samlingen her)

Forbipasserende er inviteret til at udvælge en sten fra cirklen, tage stene med sig og lægge den et nyt sted. Det kan være hjemme hos én selv, eller et sted, der har en særlig betydning for dig, eller det kan være noget helt tredje.
Man kan yderligere bidrage til værket ved at tage et foto af stenen på den nye plads og lægge det på FaceBook sammen med oplysning om, hvor stenen ligger – og gerne et par ord om hvorfor netop det sted er valgt. (https://www.facebook.com/diversitatem)
Foto og information kan også sendes til: mail@liseseierpetersen.dk
Jeg lægger desuden alle foto ud her på siden, og på et kort markerer jeg de nye destinationer. Kortet og de mange foto af Kjerringøysten fordelt over jorden er tænkt som en fortælling om og hyldest til mangfoldigheden.

Se foto af og kort over stenenes nye pladser

HOME